Expanded Reason Award margójára

Nagy örömünkre szolgál, hogy a Keresztény Társadalmi Elvek a Gazdaságban szemléletmód és megközelítés egyre nagyobb érdeklődésre tart számot hazánkban és a médiában is. Állandó oktatási programjainkkal párhuzamosan, az utóbbi hetekben több budapesti konferenciaszereplés mellett Miskolcra, Esztergomba, és Nagykanizsára is meghívták Laura nővért előadni. A célcsoport, az életkor, a szakmai háttér mindig más, egy mégis közös minden hallgatóságban: nagy vágy él bennük egy értékközpontú gazdasági modell megismerésére. Aki nem csak a kapitalizmus térhódítását élte meg, hanem a kommunizmus évtizedeit is, a legnagyobb lelkesedéssel hallgatja, hogy van más alternatíva is. A rendszerváltás után született fiatalok pedig élénk érdeklődéssel figyelik, hogy nem csak a haszonelvű, főáramú gazdaságmodell létezik. Üzenetünk tehát minden korosztály számára forradalmi, és formáló hatású. Ezért is szeretnénk most két friss anyagot megosztani a honlapunk látogatóival.

Az ősz folyamán kisfilmet készített a KETEG-ről a ShoeShine csapata, mely az Expanded Reason Award elnyerésének kapcsán mutatja be a KETEG eddigi tevékenységét.

A kisfilm az alábbi linken érhető el:

https://vimeo.com/236578865/aa1952af75

A számos médiaszereplés közül pedig egy interjút szeretnénk figyelmükbe ajánlani, melyet a Kossuth Rádió készített Laura nővérrel:

https://www.hirado.hu/2017/11/06/hetfore-br-hogyan-jelenhetnek-meg-a-kereszteny-tarsadalmi-elvek-a-g...

Vissza az előző oldalra